A Oposalvent creiem en un aprenentatge dinàmic i profund

Oposalvent està format per un grup de professionals amb una dilatada experiència i reconegut prestigi dins de l’àmbit educatiu català. A més, els èxits assolits en la preparació d’oposicions al cos de mestres ens avalen.

Des del primer contacte que tingueu amb l’equip veureu com l’acompanyament és constant durant tot el temps que es precisi per a assolir la fita plantejada, guiant-vos en aquesta etapa de forma global.

Com ho fem? Partim, en tot moment, d’una individualització de l’alumnat, les seves característiques i particularitats i quina és la plaça que vol aconseguir.

Progrés i consolidació


Amb aquest objectiu, a Oposalvent s’enfoca tota preparació des d’una preparació completa dels temaris de les convocatòries, sempre dirigides pel mateix professorat per a dotar d’una coherència metodològica a tot el procediment. A més, es tracten totes les qüestions legislatives aplicables, es realitzen supòsits pràctics i, adaptant-nos a cada calendari, es fan les tancades amb un acompanyament des del principi del camí preparatori.

L’acompanyament inclou, sempre, tant la programació com l’exposició pels exàmens, de manera que l’alumnat pugui fer-se una idea del seu propi progrés i estat en cada moment.

Juntament amb l’equip multidisciplinari, busquem donar resposta a les exigències educatives del nostre territori.

La nostra senya

No enfoquem la nostra tasca com una cursa a contrarellotge ni una competició: la formació que rebreu forma part d’una experiència irrepetible que cal que afronteu amb aquelles persones que us podran ajudar

L’equip

Totes les persones que formen part d’Oposalvent són professionals en exercici que han ocupat, i ocupen, diferents tasques. Tenim professorat d’educació infantil, personal directiu, de primària…

A punt per avançar?

Contacta’ns